UP3D UP! Plus 2

De PP3DP UP Plus 2 is qua uiterlijk een totaal ander apparaat dan het kleinere broertje de Up Mini. Als je de 2 apparaten naast elkaar zou zetten heb je waarschijnlijk niet in de gaten dat het hier om een 3d printer van hetzelfde merk gaat. Waar de Up Mini compleet is dicht gebouwd met een deurtje voor de veiligheid is Up Plus 2 een compleet open systeem. De PP3DP Up Plus 2 heeft, in tegenstelling tot de Up Mini, een volledig open systeem. Daarnaast heeft deze printer een (iets) groter bouwplatform, heeft een hogere printresolutie en is sneller in gebruik. De printer kan, net als de Up Mini, alleen overweg met 1,75 mm ABS Filament en heeft een “Single Extruder”, waardoor er slechts met één kleur tegelijk kan worden geprint. Er zou ook met PLA Filament geprint...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties UP3D UP! Plus 2

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 140 x 140 x 135
Printmateriaal ABS, PLA
Laagdikte (micron / mm) 150-400 / 0,15-0,40
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Open
Verwarmd printbed (Graden Celsius)

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 245 x 350 x 260
Aantal printkoppen (Extruders) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 220
Geluid (dBA) 55
Gewicht (kg) 5

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd UP Software - leverancier
Ondersteunde 3D bestand typen STL, UP3, UPP
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Mac OSX, Windows
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De PP3DP UP Plus 2 is qua uiterlijk een totaal ander apparaat dan het kleinere broertje de Up Mini. Als je de 2 apparaten naast elkaar zou zetten heb je waarschijnlijk niet in de gaten dat het hier om een 3d printer van hetzelfde merk gaat. Waar de Up Mini compleet is dicht gebouwd met een deurtje voor de veiligheid is Up Plus 2 een compleet open systeem.

De PP3DP Up Plus 2 heeft, in tegenstelling tot de Up Mini, een volledig open systeem. Daarnaast heeft deze printer een (iets) groter bouwplatform, heeft een hogere printresolutie en is sneller in gebruik. De printer kan, net als de Up Mini, alleen overweg met 1,75 mm ABS Filament en heeft een “Single Extruder”, waardoor er slechts met één kleur tegelijk kan worden geprint. Er zou ook met PLA Filament geprint kunnen worden, maar dit word door de fabrikant niet ondersteund. De Up Plus 2 zal ook met STL 3D-layout- en printing software worden geleverd, waarmee je na 15 minuten je eerste objecten al zou moeten kunnen printen.

 

UP3D UP! Plus 2 heeft een maximale printgrootte van 140 x 140 x 135 (l x b x h - mm) en kan overweg met de volgende printmaterialen: ABS, PLA.

Goedkope 3D Printer kopen?
Het kopen van een UP3D UP! Plus 2 3D printer met 1 (Single Extruder) printkoppen is niet eenvoudig vanwege de grote prijsverschillen tussen de vele shops! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- 3D-printers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

UP3D UP! Plus 2 aanbieding

Bekijk en vergelijk bij ons 3D Printers van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen. Beste 3D Printer. Bekijk eerst bij ons de reviews of top 10 blogs. Lees een eventuele beoordeling door de Consumentenbond of Kieskeurig. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk de grote prijsverschillen

UP3D UP! Plus 2 kopen

Ben je overtuigd en wil je de UP3D UP! Plus 2 kopen met 1 (Single Extruder) printkoppen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

UP3D UP! Plus 2 Filamenten goedkoop

Naast een 3D-printer kopen zelf heb je ook nog kunstof of ander materiaal nodig om mee te printen. Ook wel filament genoemd.
Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Hetzelfde als een 3D-printer goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor Filamenten?
bekijk alle Filamenten

Een 3D Scanner kopen kan het printen een stuk leuker maken!
Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

Mis je een 3D Printer?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

UP3D (Tiertime) prijsvergelijker

icon: Tiertime Up Mini 2

Tiertime Up Mini 2

UP3D (Tiertime) - De Tiertime Up Mini 2 is een compacte 3D-printer voor hobbyisten en creatievelingen. De 3D-printer ondersteunt PLA, ABS en ABS+ filamenten met een diameter van 1.75mm. Dankzij het...

Bekijk dit product

icon: UP3D UP! Plus 2

UP3D UP! Plus 2

UP3D (Tiertime) - De PP3DP UP Plus 2 is qua uiterlijk een totaal ander apparaat dan het kleinere broertje de Up Mini. Als je de 2 apparaten naast elkaar zou zetten heb je waarschijnlijk niet in de...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING 3D-Printers & Filamenten
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen